Нова статистика потреб та пропозицій на ProdUkraine

10.06.2022 13:35

Кожен день на національній платформі продовольчої безпеки ProdUkraine з’являються нові потреби й можливості. Кожен день постачальники розміщують нові оголошення про продукцію, кожен день український рітейл замовляє товари в магазини, а виробники сировину на виробництво.

Наразі компанії з Європи активно долучаються на платформу.

Вже на ProdUkraine Geo-Poland, Aptamil, Hero Group, Poland Food Marek Gorzkowski, Animak-Kopcza S.C. J.E. Kopcza, Magyar, Makarony Polskie, Lmeat Lukow SA, @Cezetpol, Bolton Group.

Важливо також відзначити, що попит та пропозиції не пропорційні у травні.Також можна відзначити помітне зменшення кількости оголошень в таких категоріях як “цукор”, “борошно”, “олію”, “макаронні вироби”, “свіже м’ясо” та “крупи”. Але тепер окремо виділяються “овочі”, “товари повсякденного вжитку” та “товари гігієни”. В оголошеннях з пропозиціями можна виділити загалом більш широкий асортимент та зменшення кількості пропозицій в окремих категоріях, проте, наразі окремо виділяються “кава”, “льодяники” та “хлібці”. “Олія” взагалі не потрапила в окремий перелік пропозицій.

З кожним днем функціональне наповнення платформи зростає та з’являються нові можливості для учасників. Ініціатори платформи зацікавлені у реєстрації на сайті якомога більшої кількості як локальних виробників та постачальників, так і рітейлерів. Іноземні постачальники також вже є на платформі, тож до місії нагодувати Україну вже залучаються й дружні країни.

Слава Україні!