• Головна
  • Новини
  • За два місяці на ProdUkraine укладено понад 250 угод між виробниками та супермаркетами

За два місяці на ProdUkraine укладено понад 250 угод між виробниками та супермаркетами

17.05.2022 15:24

З моменту створення Національної платформи продовольчої безпеки ProdUkraine.org укладено понад 250 угод про співпрацю між виробниками та магазинами. Цей онлайн-ресурс запрацював у березні для забезпечення харчами та товарами першої необхідності громадян. За перші місяці роботи ProdUkraine допоміг низці виробників та ритейлерів домовитися про постачання продуктів та товарів першої необхідності.

За час роботи ProdUkraine на сайті зареєструвалися 700 користувачів, 330 постачальників та 35 ритейлерів, подано майже 1600 оголошень про продаж та купівлю товарів. Переважно продавці подають оголошення про потребу у крупах (28% оголошень), свіжому м'ясі (13% оголошень), макаронах (7%). Водночас виробники розміщують оголошення  про наявність кондитерських виробів (13%), солодощів (9%) та свіжого м'яса (6%). Також на ProdUkraine зареєстровані перші іноземні виробники — компанії з Польщі та Іспанії. 

У найближчих планах ProdUkraine залучення 300 нових українських та іноземних постачальників, а також збільшення відвідуваності сайту до 7000 сесій за місяць. 

Ініціатори платформи зацікавлені в залученні до онлайн-платформи якомога більшої кількості, як локальних українських виробників та постачальників, так й іноземних. Адже ми всі об’єднані місією нагодувати країну разом! Більше інформації можна отримати на сайті ProdUkraine.

Довідково

ProdUkraine є частиною Національної платформи продовольчої безпеки, яка була створена на базі Держпродспоживслужби для забезпечення харчами та товарами першої необхідності мешканців громад. Ресурс допомагає ефективніше співпрацювати торговельним мережам і постачальникам у різних регіонах України.