• Головна
  • Новини
  • Продовольча онлайн-платформа ProdUkraine стала відкритою для іноземних виробників

Продовольча онлайн-платформа ProdUkraine стала відкритою для іноземних виробників

15.04.2022 16:24

Відкрита Національна платформа продовольчої безпеки ProdUkraine.org стала доступною для іноземних виробників та постачальників. Відтепер всі охочі співпрацювати з українськими торговельними мережами зможуть це зробити напряму через цю онлайн-платформу. 

Онлайн-ресурс ProdUkraine був запущений у березні цього року. Він є частиною Національної платформи продовольчої безпеки, яка була створена на базі Держпродспоживслужби для забезпечення харчами та товарами першої необхідності мешканців громад. Ресурс допомагає ефективніше співпрацювати торговельним мережам і постачальникам у різних регіонах України.

На онлайн-платформі ProdUkraine виробники й постачальники можуть розмістити пропозицію своїх товарів або відгукнутися на наявну та домовитися про укладання договору. Оголошення можна розмістити про будь-які товари широкого вжитку. У першу чергу зараз важливі продукти соціальної групи та промислові товари першої необхідності. Це і продукти харчування (яйця, молочні продукти, м’ясо, риба), напої, дитячі товари, товари для дому та господарські товари.

З моменту створення на ProdUkraine зареєстровано майже 320 користувачів та подано понад 700 оголошень про продаж та купівлю товарів. Менш як за місяць роботи через ProdUkraine укладено 110 угод про співпрацю між виробниками та магазинами.

Ініціатори платформи зацікавлені в залученні до онлайн-платформи якомога більшої кількості, як локальних українських виробників та постачальників, так й іноземних. Адже ми всі об’єднані місією нагодувати країну разом! Більше інформації можна отримати на сайті ProdUkraine.

Слава Україні!