• Головна
  • Новини
  • Новий функціонал на Національній платформі продовольчої безпеки ProdUkraine

Новий функціонал на Національній платформі продовольчої безпеки ProdUkraine

30.06.2022 15:26

Кожен день на Національній платформі продовольчої безпеки ProdUkraine з’являються нові потреби й можливості. Кожен день постачальники розміщують нові оголошення про продукцію, кожен день український рітейл замовляє товари в магазини, а виробники сировину на виробництво.

З кожним днем функціональне наповнення платформи зростає та з’являються нові можливості для учасників.

Наразі є певний перелік оновлень, які можуть зацікавити потенційних користувачів та вже мають попит на платформі. 

Можливість залишати відгуки після співпраці через платформу. Цю функцію наразі використали лише кілька рітейлерів та виробників продуктів, але, як зазначають користувачі це дійсно допомагає приймати швидше рішення, а також самостійно звертатись до виробників і не чекати наявної пропозиції на продукцію.

Розміщення запитів підвищує і впізнаваність компанії, але інколи для співробітництва цього недостатньо. Тож розробники додали можливість верифікації через код ЄДРПОУ, який верифікується через OPENDATABOT. Достатньо під час реєстрації або редагування профілю компанії ввести необхідні значення, щоб отримати “галочку”. За такий спосіб розробники ProdUkraine захищають користувачів від шахраїв і неперевірених компаній.

Також зазначається, що оголошення, в яких зазначена реальна вартість товару збирають більшу кількість переглядів та успішних поєднань. Тенденція до додавання якомога більшої і ширшої інформації про продукцію набирає оберти.

Слава Україні!