• Головна
  • Новини
  • Туреччина відкрила новий ринок для експорту української продукції

Туреччина відкрила новий ринок для експорту української продукції

04.10.2022 12:15

Міністерство закордонних справ та Держпродспоживслужба України, завдяки своїй спільній роботі, створюють нові можливості для вітчизняних виробників на іноземних ринках. Так, вже у вересні Туреччина відкрила новий ринок для експорту переробленого тваринного білка (не призначеного для споживання людей) українського виробництва.

МЗС разом із Держпродспоживслужбою продовжують спільно працювати аби позбутися технічних перешкод у торгівлі, отримати державні гарантії та підтримати український експорт, який залишається одним із найважливіших приоритетів, повідомив Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Для вітчизняного бізнесу була запропонована також ефективна міжнародна платформа економічної дипломатії NAZOVNI, яка надає ефективну допомогу у пошуку іноземних партнерів та інформаційну підтримку. Українські дипломати готові максимально допомагати через цифрову платформу, тому чекають звернень від  українського бізнесу.

«Міністерство закордонних справ готове допомогти кожному українському бізнесу вийти на нові ринки, адже у відповідь очікуємо створення в Україні нових робочих місць та зростання валютних надходжень в економіку України, що є дуже важливим для нашої країни в умовах війни».

Джерело: agrotrend.com